ΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ

H Dalion Rent a Car, μια νέα εταιρία της ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, επίσημου αντιπροσώπου των VW, AUDI και SKODA στους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων, με εμπειρία στον χώρο των αυτοκίνητων και άριστη τεχνογνωσία, προχώρησε στο επόμενο βήμα της ενοικίασης αυτοκίνητων.

Τα οχήματά μας είναι στην διάθεση σας, να σας οδηγήσουν με τον πιο ασφαλή και άνετο τρόπο στον προορισμό που εσείς επιθυμείτε.

Η ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ αποτελεί εγγύηση στην Θεσσαλία και η Dalion Rent a Car την Νο1 επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτων με τις πιο οικονομικές και σταθερές προσφορές για όλο τον χρόνο.

logo

Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων

Αξιόπιστες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στη Θεσσαλία και όχι μόνο!

Η ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1971 στην Καρδίτσα από τον Απόστολο Δεμερλιώτη και δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια. Αντιπροσωπεύει τις μάρκες VW και AUDI τόσο στο Ν. Καρδίτσας όσο και στο Ν. Τρικάλων. Έχει καταξιωθεί στον χώρο του αυτοκινήτου, και παραμένει σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις των καταναλωτών-πελατών της. Υπηρετώντας ένα όραμα μιας σύγχρονης σε δομές αναπτυσσόμενης εταιρίας, διατηρεί τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της.

Η ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ παρέχει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συνολικού στεγασμένου χώρου 6000 τ.μ., υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συντήρησης των οχημάτων VW και AUDI τόσο σε μηχανικές όσο και βλάβες φανοβαφείου. Είναι στελεχωμένη με προσωπικό εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο στις πιο πρόσφατες τεχνικές βελτιώσεων και τελειοποιήσεων, καθώς και στον χειρισμό της νέας τεχνολογίας.

Η ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ είναι ταυτόσημη έννοια της λέξης ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ για το καταναλωτικό κοινό των δύο νομών, η οποία αντανακλά στην ανοδική πορεία των πωλήσεών της, στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, και στις αποκλειστικές συνεργασίες με τις πιο καταξιωμένες ασφαλιστικές εταιρίες του χώρου των αυτοκινήτων. Έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000

Πρωταρχικός στόχος της ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ είναι να συνεχίσει να προσφέρει και στο μέλλον υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αντάξιες των προσδοκιών των πελατών της.

Η ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος-συνεργάτης-service VW, AUDI και επαγγελματικών VW της ΚΟΣΜΟΚΑΡ ΑΕ, γενική εισαγωγέας των παραπάνω εργοστασίων για την Ελλάδα.